✨ New Year, New me! Reken af met de code NEWME22 voor 20% korting ✨

Metis Personalised

Supplementen & vitamines op maat van jouw lichaam en levensstijl.

Soms heb je gewoon niet het gevoel dat je lichaam het tempo van je levensstijl nog kan bijhouden. Je eet gezond, beweegt voldoende, weet je mentale rust te vinden, maar toch lopen we allemaal wel eens tegen onze grenzen aan. Je persoonlijke plan met vitaminen en supplementen geeft je elke dag net dat beetje extra, voor een beter fysiek en mentaal welzijn.

1. Start de vragenlijst

Beantwoord kort enkele vragen over je levensstijl en gezondheidsdoelen. Zo kunnen we een persoonlijk plan voor jou opstellen. Dit duurt gemiddeld zo'n 2 tot 3 minuten.

2. Ontdek je persoonlijke aanbeveling

Je ontvangt een persoonlijke aanbeveling op basis van je antwoorden, de laatste wetenschappelijke studies en advies van onze voeding- en supplementen experten.

3. Ontvang jouw plan van 30 dagen

Wij gaan aan de slag om je persoonlijk plan samen te stellen. Je ontvangt 30 zakjes met jouw unieke capsule. Neem elke dag een van de zakjes en haal meer uit het leven.

Voordelen van Metis® supplementen

  • Unieke & exclusieve formules

  • 30 Jaar expertise in een capsule

  • Natuurlijke ingrediënten

  • Suikervrij & Niet-verslavend

  • Krachtige formules

  • Helpt je doelen te bereiken

Unieke & krachtige formules ontwikkeld door specialisten


Apotheker Dirk ontwikkelde de Metis® formules eerst voor zijn kinderen. De formules en zijn kinderen slaagden met onderscheiding. Samen met voedings- en supplement specialisten werden de formules verder ontwikkeld tot de krachtige supplementen die waaruit het Metis® gamma vandaag bestaat.