Slaapvitamines die doen wat ze beloven

Metis Slaap & Nervositeit Duo helpt je beter door te slapen en 's nachts minder vaak wakker te worden. Het is een effectieve combinatie die doet wat het belooft, zonder verslavende ingrediënten en zonder gewenning.

Probeer nu tijdelijk met -20% korting op deze formule, bekroond met gekozen product van het jaar. Ontwikkeld in België en verpakt in twee mooie, navulbare startbekertjes.

Probeer het duo nu met -20% korting

Wat te verwachten van het Metis Slaap & Nervositeit Duo

Minder gebroken nachten

Valeriaan ondersteunt het behoud van een gezonde nachtrust en laat je beter doorslapen.

⚫⚪⚪⚪

Sneller inslapen

Melatonine en Eschscholzia helpen je sneller in slaap te vallen door hun rustgevende eigenschappen.

⚪⚫⚪⚪

Reguleert stress

Ashwagandha KSM-66® en Heilige Basilicum helpen om je lichaam minder stressgevoelig te maken.

⚪⚪⚫⚪

Vermindert piekeren

Vitamine B6 en Citroenmelisse ondersteunen de werking van het zenuwstelsel en kalmeren het lichaam.

⚪⚪⚪⚫

Basis keuze

Metis Sleep 08

€28,95
Shop Metis Sleep 08

Basis ondersteuning voor een goede nacht.

✅ Sleep 08 voor inslapen & doorslapen

❌ Anti-Stress 03 voor versterkend effect

✅ 40 Capsules

❌ Verzendkosten €5,95

❌ Zonder Slaapgids (E-Book)

Populaire keuze

Slaap & Nervositeit Duo

€49,90 €59,95
Shop met -20% korting

De complete slaapoplossing voor iedereen.

✅ Sleep 08 voor inslapen & doorslapen

✅ Anti-Stress 03 voor versterkend effect

✅ 80 Capsules

✅ GRATIS Verzending (t.w.v. €5,95)

✅ GRATIS Slaapgids (E-Book)

Beste Deal

4-Maanden plan

€99,90 €191,70
SHOP 4-Maanden plan

Slaap meer dan 4 maanden aan de beste prijs.

✅ Sleep 08 voor inslapen & doorslapen

✅ Anti-Stress 03 voor versterkend effect

✅ 272 Capsules

✅ GRATIS verzending (t.w.v. €5,95)

✅ GRATIS Slaapgids, Gummies en Refills

Niet verslavend

Geen gewenning

Complete formule

Volledig natuurlijk

Meer dan een slaapsupplement

Rustgevend

De hoge dosis aan Eschscholzia in de formule heeft een unieke rustgevende en kalmerende eigenschap waardoor het lichaam volledig tot rust kan komen.

Slaap verbeteren

De Melatonine en Valeriaanwortel zorgen ervoor dat je sneller kan inslapen en ook minder snel wakker wordt waardoor je slaapkwaliteit verbetert.

Cortisol reguleren

Ashwaganda KSM-66® draagt bij aan de normale weerstand tegen stress door het niveau van je stresshormoon cortisol te reguleren.

Complementair

Metis Anti-stress 03 en Metis Sleep 08 versterken elkaars effect. Anti-Stress 03 neemt de grootste oorzaak aan van slaapproblemen: piekeren, stress en spanning. Sleep 08 helpt vervolgens bij het in- en doorslapen.

Therapeutische dosis

Onze capsules bevatten de juiste therapeutische dosis waarvan de effecten klinisch getest zijn. Onze formules zijn klinisch getest en bevatten van alle ingrediënten, zoals melatonine, een veilige en therapeutische dosis.

Gemaakt door een apotheker

De formules werden zorgvuldig ontwikkeld door apotheker Dirk Christiaen, die oorspronkelijk de formules bedacht voor zijn eigen familie. Hij weet hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de supplementen die je neemt.

2 Capsules voor het slapen

Goede nachtrust is essentieel

Metis Slaap & Nervositeits Duo ondersteunt een kwalitatieve nachtrust door zijn unieke combinatie van de formules Metis Sleep 08 en Anti-Stress 03.

Gemakkelijke inname

Voor een optimaal effect neem je simpelweg 's avonds één capsule van elks, 30 minuten voor het slapengaan met wat water.

Effectieve ingrediënten werken samen

De natuurlijke capsules zorgen voor een goede nachtrust door zijn complementaire samenstelling aan ingrediënten.

Voor iedereen die beter wil slapen

Voor iedereen die een goede nachtrust wil. Geen verslaving of gewenning. Voor zowel dagelijks als sporadisch gebruik.

Veelgestelde vragen

In vergelijking met veel andere producten bevatten de Metis formules vaak een hogere dosis (het aantal mg) aan ingrediënten met meer actieve stoffen (bv. het % Valereenzuur). Daarnaast bevatten onze formules niet alleen volledig natuurlijke ingrediënten maar ook steeds de nodige co-factoren voor een optimale opname en verwerking van de hoofdingrediënten.

Metis Slaap & Nervositeits Duo is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en handige manier om zijn slaapkwaliteit te verbeteren. Of je nu last hebt van slecht inslapen, vaak wakker worden in de nacht of ligt te piekeren waardoor je nachtrust verstoord wordt. Metis Sleep Essentials helpt je hierbij en ondersteunt je lichaam op de manier die jij nodig hebt.

Nee, Metis Sleep 08 is een natuurlijk en vrij verkrijgbaar voedingssupplement. De formule ondersteunt je bij het beter doorslapen en het sneller inslapen door het lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Het Metis Slaap & Nervositeit Duo is speciaal samengesteld om het lichaam een complete ondersteuning te geven. Metis Anti-Stress 03 vermindert de impact die stress heeft op je lichaam, stress is namelijk één van de grootste oorzaken van een slechte slaapkwaliteit. Het lichaam kan namelijk niet volledig tot rust komen en door te piekeren kan je slecht inslapen. Daarom is het belangrijk om de impact van stress te verminderen en vervolgens het lichaam volledig tot rust te laten komen.

Geen probleem. Alle Metis formules zijn speciaal ontwikkeld om samen te gebruiken wanneer je de aanbevolen dosis neemt.

Wanneer je Metis supplementen wil gebruiken in combinatie met een chronische aandoening, het gebruik van medicatie en/of therapieën, zouden we je graag aanraden dit steeds eerst uitgebreid met je behandelend arts te bespreken. Deze heeft een beter beeld van je medische geschiedenis en zal dus een gepast medisch advies kunnen geven.

De formules zijn effectief vanaf de eerste dag. Voor een optimaal effect gebruik je de formules echter best voor een langere periode.

Veilige supplementen, geproduceerd in België en van apothekers kwaliteit

Metis is anders dan andere supplementenmerken. Veel merken in de industrie maken gebruik van minimale hoeveelheden van een ingrediënt, puur om de bekendheid van dat specifieke ingrediënt te benutten. Ze bieden geen garantie dat het gebruikte ingrediënt het actieve deel van de plant vertegenwoordigt.

Neem Valeriaan als voorbeeld: de echte kracht van Valeriaan komt van het Valereenzuur uit de plant, niet van de bladeren. Hoewel beide delen van dezelfde plant komen, is er een significant verschil in hun werking. Bij Metis zorgen we ervoor dat we therapeutische doses gebruiken die wetenschappelijk onderbouwd zijn, in plaats van lagere hoeveelheden louter voor marketingdoeleinden.

Bekijk de volledige ingrediëntenlijst

Bekroond merk

Beste product van het jaar

Metis Sleep 08 is verkozen tot het Beste Product Van Het Jaar 2022–2023 binnen de categorie Voedingssupplementen.

Probeer het Duo nu met -20% korting

Gekend van

Logo De Morgen magazine
Logo Feeling magazine

Ingrediënten en voedingsstoffen

Advies: Vanaf de leeftijd van 12 jaar. Bewaren op een droge en koele plaats en buiten het bereik van jonge kinderen. De aanbevolen dosis per dag niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Gebruik Metis supplementen niet bij (vermoedelijke) allergieën voor één of meerdere ingrediënten.

Ingredient Dosis RI*
Valeriaanextract (0.8% Valeriaanzuur) 400mg -
Escholtzia californica (2% rutine) 250mg -
Actieve vitamine B6 1.14mg 81%
Melatonine 290µg -
Citroenmelisse extract (7% rozemarijnzuur) 150mg -
Ashwaganda KSM-66® extract (5% withanolides) 150mg -
Heilige basilicum extract 125mg 81%
Magnesium 28mg 8%
Lactobacillus subtilis HU 58 1 miljard CFU -
Lactobacillus coagulans 0.5 miljard CFU -
Vitamine B12 250µg 10000%

Metis Sleep 08: valeriaanextract: valeriana officinalis, eschscholzia, vitamine B6: Pyridoxal-5'-fosfaat, vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, zuurteregelaar: calciumcarbonaat, anitklontermiddel: siliciumdioxide, melatonine

Metis Anti-Stress 03: Citroenmelisse extract (Melissa officinalis); Ashwagandha extract (Withania somnifera); Heilige basilicum extract (Ocimum sanctum); Magnesiumcitraat; Cyanocobalamine; vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose; vulstoffen: microkristallijne cellulose, acaciagom; Bacillus subtilis Hu 58; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; Bacillus coagulans

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de EFSA.