Ons verhaal

Sinds 2018 bieden we duizenden klanten een natuurlijke en duurzame oplossing.

De geschiedenis van Metis

Het begon bij een apotheker

Metis is opgericht om mensen zoals jou te helpen. Onze unieke formules zijn samengesteld door Apotheker Dirk Christiaen, die ze oorspronkelijk ontwikkelde voor zijn eigen familie. Uit frustratie met de kwaliteit van het bestaande aanbod op de markt, ontwikkelde hij in samenwerking met experten aan de KU Leuven unieke formules. Samen bundelden ze professionele kennis en ervaring tot effectieve en natuurlijke supplementen. Hij weet hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de supplementen die jij inneemt.

Metis vandaag de dag

De volgende generatie

Met diezelfde passie is Metis vandaag de dag jouw expert op vlak van slaapsupplementen. Vanuit de visie van zijn vader ontwikkelde Maxim, samen met co-founder Peter, Metis Supplements tot een vertrouwd merk voor tienduizenden klanten in heel België en Nederland. De focus die er vandaag is op slaapproblemen komt voort uit de groei die Metis maakte de voorbije jaren. Door te luisteren naar klanten werd al snel duidelijk hoe groot de slaapproblematiek is. Zo ontstond de missie van Metis om 100% van onze klanten beter te laten slapen.

De beste keuze

Supplementen die doen wat ze beloven

Metis is anders dan andere supplementenmerken. Veel merken in de industrie maken gebruik van minimale hoeveelheden van een ingrediënt, puur om de bekendheid van dat specifieke ingrediënt te benutten. Ze bieden geen garantie dat het gebruikte ingrediënt het actieve deel van de plant vertegenwoordigt. Bij Metis kiezen we niet alleen voor hoogwaardige en hoog gedoseerde ingrediënten, maar ook voor volledig natuurlijke en therapeutische formules. Zo doen onze supplementen wat ze beloven.

"Met Metis willen we 100% van onze klanten beter laten slapen."

— Apotheker Dirk Christiaen

Stress en Slapen

Het grote slaapprobleem

Bijna één op de vier mensen heeft last van acute slaapproblemen. De meest voorkomende oorzaak van slecht slapen is stress. Stress in alle vormen kan ervoor zorgen dat je moeite hebt met in slaap vallen, door te slapen of uitgerust wakker te worden. Daarom pakken we bij Metis dit probleem gericht aan met de combinatie van onze populairste formules. Door onze Metis Sleep 08 formule te combineren met onze Metis Anti-Stress 03 formule bieden we onze klanten een effectieve oplossing. Het Duo helpt je sneller in slaap vallen, beter door te slapen en uitgerust wakker te worden.

Meer informatie

Veiligheid en duurzaamheid

Oplossing op lange termijn

De Metis formules worden ontwikkeld en geproduceerd in België. Om te kunnen vertrouwen op de supplementen die je inneemt, zijn kwaliteit en controle van zeer groot belang. Daarom worden onze formules gemaakt in België door producenten die voldoen aan de ISO 22000 en GMP. Bovendien worden alle producten ook verpakt in een Belgisch maatwerkbedrijf, zo dragen ook wij bij tot de sociale economie. Onze ecologische verpakkingen zorgen daarnaast niet alleen voor een duurzaam behoud van je nachtrust, ze bieden ook een bijdrage voor het behoud van onze planeet.

Ontdek onze eco-refills