Effectieve Heilige basilicum

Metis Anti-Stress 03 met effectieve Heilige basilicum helpt het lichaam zich beter te ontspannen en met stress om te gaan.

Shop Metis Anti-Stress 03

Wat Heilige basilicum in Metis Anti-Stress 03 voor je doet

Helpt je ontspannen

De ingrediënten in Metis Anti-Stress 03 — en voornamelijk Heilige Basilicum — temperen de stressrespons en kunnen je ondersteuning bij een onrustig gevoel.

Doet wat het belooft

Metis Anti-Stress 03 is een supplement dat écht werkt. Dankzij de hogere dosis aan krachtige, natuurlijke en goed opneembare ingrediënten ben je zeker van een merkbaar effect.

Oorspronkelijk voor zijn familie

Wat nu beschikbaar is voor iedereen, heeft Apotheker Dirk oorspronkelijk voor zijn kinderen ontwikkeld. Hiermee ondersteunende hij hen tijdens de examenperiode — en met succes.

Logo De Morgen magazine
Logo Feeling magazine
Logo Goed Apotheken

"Eindelijk minder gestresseerd dankzij de toevoeging van Heilige basilicum in dit product, ik voel me vaker echt ontspannen!"

— Bert D.

EXCLUSIEVE METIS® FORMULE

Hoge dosis van natuurlijke ingrediënten (daarom smaken of ruiken ze soms wat gek) die optimaal worden opgenomen door je lichaam.

EFFECTIEVE INGREDIËNTEN

Plantextracten, vitaminen en  adaptogenen die reeds eeuwenlang bekend staan om hun voordelen.Samengebracht met het laatste wetenschappelijke onderzoek.

NATUURLIJK & VEGETARISCH

Natuurlijke en vegetarisch ingrediënten.

Ecologische herbruikbare verpakking en geproduceerd in België.

GEEN OVERBODIGE STOFFEN

Bevat geen overbodige vulstoffen, kunstmatige kleur- , smaak- of geurstoffen. Enkel hetgeen wat er toe doet.

Gratis verzending vanaf €39

Nederlandstalige support

Snel effectief

Verkozen

Beste Product van het jaar 2022–2023

Bij Metis gaan we voor kwaliteit. Daarom zijn Metis Personalised & Metis Sleep 08 beide verkozen tot beste product van het jaar binnen de categorieën Voedingssupplementen en Zelfzorgmedicatie.

Wat Metis Anti-Stress 03 beter maakt

Meer in een capsule — dat nemen we letterlijk. Onze formule bevat een hogere dosis aan betere en natuurlijke ingrediënten, en bevat alles wat je nodig hebt voor een optimaal effect.

Metis Anti-Stress 03 VS meest vergelijkbare concurrent

Shop Metis Anti-Stress 03