Ontdek de wetenschap 
achter Metis

Niets te verbergen, lekker transparant.

Onze natuurlijke en bijzonder effectieve supplementen zijn gebaseerd op het meest recente wetenschappelijke bewijs, decennia van onderzoek en eeuwen van traditionele plantengeneeskunde. Al onze ingrediënten zijn afkomstig van kwalitatief hoogwaardige leveranciers en getest op veiligheid en kwaliteit. Ontdek hieronder de wetenschap achter onze producten en hun ingrediënten. 

Metis Sleep 08

Metis Hair & Nails 09

Metis Energy 06

Metis Anti-Age 02

Metis Anti-Stress 03

Wetenschappelijk onderbouwd?
Geen compromissen!

Meer in een capsule, nemen we vrij letterlijk. Meer van de ingrediënten die er toe doen. Geen overbodige vulstoffen, kleurstoffen,… Enkel meer van “the good stuff”. Tot zelfs dubbel zoveel als anderen. 

Meer in je capsule maar niet meer in je toilet. Wij zorgen ervoor dat wat er in je capsules gaat ook in je lichaam terecht komt. Dit door natuurlijke ingrediënten in de best opneembare vorm.  Onze ingrediënten hebben de hoogste graad aan actieve stoffen. De actieve stoffen in de ingrediënten die ertoe doen? Die maximaliseren we. Geen water bij de wijn. Wij willen dat dit werkt. Straffe formules? Altijd.

Cafeïnevrij
Suikervrij
Vegan*
Geen kunstmatige kleurstoffen
Geen synthetische bewaarmiddelen
Geen kunstmatige geur- of smaakstoffen
Niet verslavend

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam

Al onze producten werden ontwikkeld door Dirk Christiaen, een apotheker met meer dan 30 jaar ervaring. Deze werden later geoptimaliseerd in samenwerking met een gastprofessor fytotherapie aan de KU Leuven. Zij geloven sterk in wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten en op bewijs gebaseerde formules.

Onze productievestiging

Onze productiefaciliteit bevindt zich in België, de bakermat van farmaceutische producten van wereldklasse, en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze productieaanpak is gebaseerd op industriële uitmuntendheid, wat wordt gevalideerd door de ISO 22.000-norm voor het beheer van de voedselveiligheid te volgen.

Ontdek Metis zelf!

* De meeste van onze producten zijn veganistisch, gelieve op de productpagina's zelf te kijken of deze al dan niet veganistisch zijn.