Zonder compromissen

Meer in een capsule, nemen we vrij letterlijk. Meer van de ingrediënten die er toe doen. Geen overbodige vulstoffen, kleurstoffen,… Enkel meer van “the good stuff”. Tot zelfs dubbel zoveel als anderen. 

Meer in je capsule maar niet meer in je toilet. Wij zorgen ervoor dat wat er in je capsules gaat ook in je lichaam terecht komt. Dit door natuurlijke ingrediënten in de best opneembare vorm.  Onze ingrediënten hebben de hoogste graad aan actieve stoffen. De actieve stoffen in de ingrediënten die ertoe doen? Die maximaliseren we. Geen water bij de wijn. Wij willen dat dit werkt. Straffe formules? Altijd.

UNIEKE METIS® FORMULES

Hoge dosis van natuurlijke ingrediënten (daarom smaken of ruiken ze soms wat gek) die optimaal worden opgenomen door je lichaam.

EFFECTIEVE INGREDIËNTEN

Plantextracten, mineralen, adaptogenen en vitaminen die reeds eeuwenlang bekend staan voor hun voordelen. Eindelijk samengebracht met het laatste wetenschappelijke onderzoek.

Metis Supplements Capsule

ECOLOGISCH & (BIJNA ALTIJD) VEGAN

De beste ingrediënten — waar mogelijk vegan — en nooit verslavend. Ecologisch verpakt en geproduceerd in België.

GEEN OVERBODIGE STOFFEN

Bevatten geen overbodige vulstoffen, kunstmatige kleur- , smaak- of geurstoffen. Enkel hetgeen wat er toe doet.

Ontwikkeling

Al onze producten werden ontwikkeld door Dirk Christiaen, een apotheker met meer dan 30 jaar ervaring. Deze werden later geoptimaliseerd in samenwerking met een gastprofessor fytotherapie aan de KU Leuven. Zij geloven sterk in wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten en op bewijs gebaseerde formules.

Productie

Metis maakt zijn capsules in het beloofde land van farmaceutische bureaucratie en kwaliteitscontrole: België!

Onze unieke formules worden vervaardigd in streng gecontroleerde en onafhankelijke faciliteiten. Deze zijn allen ISO 22000 en HACCP gecertificeerd. Alle ingrediënten worden één voor één zorgvuldig geanalyseerd voor ze in productie gaan. 

Zo kunnen we zeker zijn dat je veilige en kwalitatieve supplementen van ons ontvangt.