Ontdek Metis Sleep 08

Metis Sleep 08 voor jouw ideale ochtend

Metis Sleep 08 helpt je bij het sneller in slaap vallen, dieper doorslapen en heeft een rustgevend effect. Volledig op natuurlijke basis en zonder verslavend effect.

Op zoek naar betere slaap?


Sta je moe op, ook al heb je lang geslapen? Ben je kortaf of gestrest vawege je slechte nachtrust? Kortom ben jij jezelf niet meer? Slechte slaap kan je levenskwaliteit drastisch beïnvloeden, bij zowel jong als oud. 

Reeds 1000+ tevreden klanten

"Na een week deze supplementen te nemen, kon ik eindelijk — na 6 jaar — nog eens goed doorslapen! Het helpt effectief... nog een pluspunt, de kilo’s gaan er nu ook beter af. Bedankt!"

Val sneller in slaap

Val sneller in slaap dankzij de effectieve combinatie van Melatonine en Valeriaan. Stop met piekeren en val zorgeloos in slaap.

Slaap beter door

Blijf zalig doorslapen voor de rest van de nacht. Wordt heerlijk uitgeslapen wakker, en begin vol energie aan je dag.

Kom 's avonds tot rust

Kom helemaal tot rust met de rustgevende eigenschappen van Eschscholzia. Ontstress, relax en gun wat tijd aan jezelf.

Verwacht meer van je supplementen

30 Jaar praktijk in een bekertje


Apotheker Dirk ontwikkelde de formules oorspronkelijk voor zijn kinderen en startte samen met hen Metis op. Metis streeft ernaar de allerbeste supplementen te maken. Dit aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde formules met méér en efficiëntere ingrediënten. Intussen vertrouwen reeds meer dan 600 apothekers Metis toe aan hun klanten.

Hoe te gebruiken

's Avonds 1 capsule met water innemen, 30 min voor het slapen gaan.

Probeer Metis met 10% korting

Ontvang 10% korting voor je eerste bestelling.

WAAROM METIS®

Effectieve formules door Apotheker Dirk

Metis helpt mensen zoals jou bij het aanpakken van stress-gerelateerde klachten zoals slecht doorslapen, futloosheid en haaruitval. Onze unieke formules zijn samengesteld door Apotheker Dirk, die zijn professionele kennis en persoonlijke ervaringen gebruikt om effectieve formules te ontwikkelen. Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke, beter opneembare stoffen en gebruiken we alleen de beste, meest geconcentreerde ingrediënten om een voelbaar effect te garanderen. Onze formules zijn online verkrijgbaar en bij meer dan 600 apotheken en coaches in België en Nederland. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en om een persoonlijke begeleiding te geven.

Lees meer