Metis Energy 06Whoosh! – Bye bye stress en vermoeidheid, hello life!


Metis Energy 06 kopen?


Werking


Combinatie preparaten van P. Ginseng en Amerikaanse Ginseng bezitten een complementair effect aangezien ze verschillende ginsenosides aanbieden. Ginseng wordt door prominente fytotherapeutische organisaties (Duitse comissie E, ESCOP, EMA) aangeraden als het tonicum bij verminderde mentale en fysieke capaciteiten.


Magnesium, vitamine B6 en B12 zorgen voor energielevering bij onze stofwisseling. Het vitaliserend effect van deze micronutriënten wordt verklaard door hun rol als cofactor voor diverse enzymen.Samenstelling


Per dagportie (2 capsules)

het beste uit beide werelden:


 • 500 mg Panax ginseng  wortel extract= Aziatische ginseng (24% ginsenosides)
 • 200 mg Panax quinquefolius wortel extract = Amerikaanse ginseng (4% ginsenosides)
 • 2 μg Vitamine B12 (80% RI)
 • 1,4 mg Vitamine B6 (100% RI)
 • 200 mg Magnesium (magnesiumbisglycinaat)

Onze oprechte excuses dat we geen zand, kleurstoffen, gelatine of suiker in onze capsules steken (in tegenstelling tot anderen). Als je toch wenst om suiker op te nemen dan kan je beter een heerlijke belgische wafel eten met chocoladesaus, hmmmm

  Vind het verkooppunt in jouw buurt.
  Vind een verkooppunt


  Gebruik


  2 Capsules ’s morgens met water in te nemen


  • vanaf 12 jaar
  • bij zwangerschap of borstvoeding wordt het afgeraden
  • Ginseng kan een invloed hebben op de suikerspiegel, neem voor gebruik contact op met uw arts of apotheker.

  Reviews


  Goei spul

  5,0 waardering
  10 december 2019

  Eindelijk iet da ECHT werkt!!!
  Ik was altijd altijd sceptisch tot diejen brol, heb dan dees is geprobeerd omdat mijn vrouw dat pakte en amai men botte!!
  Na ook geen wonermidel he ma toch wel goei spul!

  Danny

  Mijn wapen tegen de winterdip

  5,0 waardering
  10 december 2019

  Metis Energy geeft me doorgaans meer energie en focus en helpt me om doorheen de barre winterperiode te komen. Mijn weerstand blijft goed op peil en heb steeds voldoende energie ondanks het koudere weer en de weinige zonuren. Een aanrader!

  Laura

  Sceptisch maar verrast

  4,0 waardering
  9 december 2019

  Ik heb dit product onlangs gekocht bij de apotheek bij ons om de hoek. Zag er wel leuk uit maar ben altijd al wat sceptisch geweest tov vitaminen.
  Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik blijverrast was met de werking. Ik had al eens multivitaminen en dergelijke geprobeerd maar vond dat maar niks. Dit werkt precies toch wel een pak beter. Drink nu bijvoorbeeld minder koffie, kan beter tegen de stress op mijn werk en het potje ziet er niet mis uit. Dusja ik ben content en als het goed is mag het ook eens gezegd worden, merci!

  Tom M

  Examens

  5,0 waardering
  9 december 2019

  Ik gebruik metis Energy om mij tijdens de examens beter te concentreren en eigenlijk al vrij snel nadat ik het begon te gebruiken voelde ik dat ik al minder snel moe werd en langere dagen kon studeren. Kvind het wel echt zijn geld waard en zeker nen aanrader!!

  Eveline

  Metis Energy 06 kopen