Pak de oorzaak van je zenuwachtig gevoel aan

Metis Nervositeit + Vermoeidheid Trio is een unieke en effectieve combinatie om je nervositeit, angstgevoelens en impact van stress op je lichaam te verminderen. Het neemt zowel de oorzaak als symptomen aan door je stressniveau, slaapkwaliteit en energiepeil te bevorderen.

Shop Metis Nervositeit + Vermoeidheid Trio

Waarom Metis Nervositeit + Vermoeidheid Trio

Minder nerveus & angstig

Metis Slaap + Vermoeidheid Trio helpt voelbaar bij nervositeit, angstgevoelens en spanning. Deze helpt om de impact van stress op je lichaam te verminderen. Het bevat een hogere dosis aan hoog geconcentreerde en beter absorbeerbare ingrediënten dan veel andere merken. Dit door te kiezen voor kwalitatievere vormen en het laatste wetenschappelijke onderzoek.

Aanpakken van zowel oorzaak als symptomen

Vaak gaat stress en angst gepaard met slecht slapen en uitputting, wat je weerstand tegen stress nog verder zal verminderen. Daarom pakt het Metis Slaap + Vermoeidheid Trio het probleem grondiger aan voor een duurzaam effect. De 3 producten zijn perfect op elkaar afgestemd en bieden zo een unieke en effectieve oplossing voor beter tot rust te komen, door te slapen en energieker door het leven te gaan.

30 jaar ervaring in een capsule

Apotheker Dirk ontwikkelde de Metis formules oorspronkelijk voor zijn eigen Familie. Op basis van het laatste wetenschappelijk onderzoek, en in samenwerking met professoren aan de KU Leuven, werkt hij aan onze effectieve en unieke Metis formules die in België en Nederland worden geproduceerd.

Logo D&AD Awards
Logo Goed Apotheken
Logo De Morgen magazine
Logo Feeling magazine

Wat anderen zeggen over het Metis Nervositeit + Vermoeidheid Trio

"Betere slaap, minder wakker worden, meer energie, uitgeslapen wakker worden en zonder een verslavend effect...dubbel win. Terecht product van het jaar, life saver"

— Solveig D.

"Ik heb Metis Sleep een tijdje geleden geprobeerd en ik ben erg tevreden met de resultaten. Dit product heeft me geholpen om mijn slaapproblemen aan te pakken en een betere nachtrust te krijgen. In combinatie met andere producten van Metis, zoals Metis Anti-stress, voel ik me energieker gedurende de dag. Ik zou deze combinatie van producten zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor tegen nervositeit ."

- Nathalie B.

"Metis Anti-stress heeft mijn stressniveau verminderd en ik voel me meer in balans. In combinatie met Metis Sleep, een goede oplossing voor tot rust te komen. Aanrader!"

- Maxim C.

Wetenschappelijk onderbouwde formules

Vegan & Natuurlijk

Hebruikbare verpakking

Veilig & Niet verslavend

Gemaakt om te combineren

Zonder smaak-, kleur- of geurstoffen

Bekroond merk

Beste product van het jaar

Metis Sleep 08 is verkozen tot het Beste Product Van Het Jaar 2022–2023 binnen de categorie Voedingssupplementen.

Shop Metis Nervositeit + Vermoeidheid Trio
 
Vermindert het effect van stress
Helpt je beter doorslapen
Versterkende combinatie
Helpt tegen vermoeidheid
Gratis verzending
Duurzame aanpak van de oorzaken
Gratis Multivit Gummies