Blog

5 Tips: Verhoog je immuniteit tegen o.a. virussen

Andries Wilberts | Mar 18, 21
Voel jij je ziek en of verzwakt? Hoe verhoog jij je immuniteit tegen o.a. virussen en bacteriën? Wat is mijn immuniteit en hoe werkt die? Hoe kan ik me beschermen tegen ziektes? Daarom 5 tips: verhoog je immuniteit tegen o.a. virussen.
READ MORE
Andries Wilberts | Mar 18, 21
"Minder haaruitval, meer zelfvertrouwen"

In de lente krijgen heel wat mensen te maken met haaruitval. Lastig, maar gelukkig valt er iets aan te doen. Metis Hair & Nails 09 geeft je lichaam de essentiële bouwstoffen die zorgen voor een sterke, glanzende en vollere haardos.

READ MORE
Andries Wilberts | Mar 18, 21
Voedingssupplementen: hoe kies je ze?

Ben je aan het studeren, maar eigenlijk meer aan het geeuwen? Heb je straks nog een online meeting, maar zou je liever al in je zetel kruipen? Dan is het tijd voor actie. Voedingssupplementen helpen je namelijk wapenen tegen allerlei kwaaltjes. Maar hoe kies je een goed kwalitatief supplement? Met deze vier tips en tricks kies je nooit verkeerd.

READ MORE
Andries Wilberts | Mar 18, 21
Winterdip? 6 tips om je duurzaam energieker te voelen
De dagen worden korter en buiten wordt het kouder. Iedereen weet: winter is coming. En winters gaan weleens gepaard met een dipje. Ontdek met onze tips hoe jij je duurzaam energieker kan voelen tijdens de winter.
READ MORE
Andries Wilberts | Mar 18, 21
Wat doet stress met je lichaam?

We krijgen allemaal weleens te maken met stress. Stress over je studies, over je werk of over je relatie; het zit overal. De ene persoon kan er al beter mee om dan de andere.

Een beetje stress is zeker oké (en zelfs bevorderlijk in bepaalde situaties), maar te veel stress is niet zo onschuldig als het lijkt. Chronische stress kan immers een effect hebben op je lichaam.

READ MORE